De bijlescommissie zal namens de vereniging bijlessen verzorgen aan eerstejaars studenten, zodra de studenten dit nodig hebben. Deze bijlessen worden in groepen verzorgd, maar het is ook mogelijk om één-op-één bijles te regelen. Enthousiaste leden (het liefst ouderejaars) kunnen zich opgeven voor deze commissie, en daarbij aangeven in welke vakken ze graag bijles willen geven. Dit is dé kans je kennis van de filosofie te testen, alvast te proeven aan een carrière als docent of gewoon een goede daad te verrichten!

Heb jij interesse voor een positie binnen deze commissie? Laat het ons dan weten en dan plannen we snel een gesprekje in!

Hieronder kan je je aanmelden voor de commissie. Geef aan welke vakken je kan geven. Een vereiste is dat je het vak al succesvol hebt afgerond (je kan je dus NIET aanmelden voor vakken waar je geen studiepunten voor gekregen hebt), en dat je genoeg kennis hebt van de stof. Ctrl + klik om meerdere vakken te selecteren in de velden.