De commissies zijn een belangrijk onderdeel van Symposion en de plek waar onze actieve leden helpen met het organiseren van evenementen, nieuwe ideeën ontwikkelen en de vereniging mede draaiende houden. Leden kunnen zich aanmelden om een steentje bij te dragen aan een van deze commissies waarbij zij nieuwe vaardigheden kunnen opdoen en een erg leuke tijd tegemoet gaan. Daarbij zullen de commissies zo veel mogelijk een combinatie zijn van studenten van zowel de bachelor Filosofie als Philosophy: global and comparative perspectives. De uitgelezen kans dus om jouw mede-studenten snel beter te leren kennen!

Elke commissie bestaat uit een aantal leden dat een bepaald onderdeel van de vereniging zelfstandig mag regelen. Vrijwel alle commissies worden aan het begin van het studiejaar geformeerd. Het bestuur organiseert hiervoor aan het begin van het jaar een commissiemarkt waar je informatie kan verkrijgen over de verschillende commissies. Hier kan je praten met leden die zich vorig jaar hebben ingezet voor Symposion en kan je je aanmelden voor de commissie die het beste bij jou past!

Bij de meeste commissies is het geen enkel probleem als je nog niet echt bekend bent in de vereniging, of als dit jouw eerste jaar is. De meeste commissies zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd en gemotiveerd is!

Heb je een commissie gevonden waar je je voor zou willen inschrijven? Hier kan je je inschrijven voor een commissie!

Eerstejaarscommissie
EJW-commissie