De eerstejaarscommissie is speciaal voor eerstejaars Filosofie en Philosophy: global and comparative perspectives studenten die graag hun eerste steentje willen bijdragen aan Symposion. In deze commissie organiseer je gedurende het hele jaar meerdere activiteiten voor de leden van Symposion. Denk hierbij aan een pubquiz, escaperoom, borrel of juist een leuke intellectuele activiteit, zoals een debat. De mogelijkheden zijn eindeloos, mits er binnen het gegeven budget wordt gebleven.

Samen met de eerstejaars assessor van het bestuur leer je goed samenwerken in teamverband, evenementen organiseren en promoten, en nog veel meer. Heb jij interesse voor een positie binnen deze commissie? Laat het ons dan weten en en dan plannen we snel een gesprekje in!

De leden van de eerstejaarscommissie van ‘17-’18 zijn:

Max Dijk
Faisal de Ling