Elk jaar vindt het zogenaamde Eerstejaarsweekend plaats. Dit weekend is de ideale mogelijkheid voor eerstejaars om elkaar, ouderejaars en de vereniging alvast te leren kennen. Het programma, geheel verzorgd door de eerstejaarsweekend-commissie, zit vol met allerlei leuke activiteiten, zoals sport en spel, een bonte avond en diners!

Onder leiding van de eerstejaars assessor van het bestuur is de EJW-commissie verantwoordelijk voor het organiseren van het eerstejaarsweekend van ‘19-’20. Zo zal je helpen een locatie te vinden, het programma in te vullen en zorg je ervoor dat alles tijdens het EJW goed gaat.

Heb jij interesse voor een positie binnen deze commissie? Laat het ons dan weten en en dan plannen we snel een gesprekje in!

De leden van de eerstejaarsweekend-commissie van ‘17-’18 zijn:

Jop Jaeger
Faisal de Ling