Maandelijkse Borrel en Publecture:
4 maart, 20:00-23:00, Café de Vergulde Kruik

Woensdag 4 maart is de volgende maandelijkse borrel en publecture in de Vergulde Kruik! Deze keer hebben we prof. Stephen Harris die zal spreken over “Buddhism, Meditation and Philosophy” Er is natuurlijk ruimte voor discussie. Na het college zullen we onze gebruikelijke maandelijkse borrel houden, zodat we allemaal kunnen bijpraten! Tot dan!

Facultaire Boekenmarkt:
10 Maart, 10:00-16:00, Koffiekamer Zuid (van Wijkplaats 003)

Het is weer tijd voor de jaarlijkse facultaire boekenmarkt! Op 10 maart zullen er honderden boeken op je wachten in de Koffiekamer Zuid (van Wijkplaats)! Neem een kijkje en kies van misterie boeken, tot kookboeken, of kies een van onze geheime boeken en laat je verassen.
Het evenement is van 10:00 tot 16:00 en er zal gratis koffie, thee en koekjes zijn. Hopelijk zien we je daar!

Filosofie nacht:
18 maart, 20:00-23:00, Café de Keyzer

Hopelijk is iedereen tegenwoordig bekend met het fenomeen Filosofie Avond, zo niet, is hier wat het is: Filosofie Nachten zijn avonden waar we ons herinneren waarom we filosofie gekozen hebben. Het is een avond met discussie en alcohol, net zoals ze het deden in de goede oude tijd. Een paar mensen die zullen spreken, zullen hun eigen ideeën uitleggen, waarna er een discussie losbarst waar jij ook aan mee kan doen. Je kan je inschrijven om een van de sprekers te zijn door een e-mail naar Symposion te sturen. Hopelijk zie ik je daar!

ALV:
24 maart, 20:30-23:00, locatie later bekendgemaakt

Er is alweer een nieuwe ALV voor je! Een werkelijk goed geïnformeerd lid van Symposion is altijd aanwezig op de ledenvergadering, dus verwachten we je hier aangezien je al de nieuwsbrief leest, wat laat zien dat je graag goed geïnformeerd bent!
Meer informatie volgt in een formele email, maar je kan alvast de datum vrij houden!

Quodlibet:
25 maart, 20:00-23:00, Café de Vergulde Kruik

Het jaarlijkse Quodlibet is eindelijk daar! Voor alle nieuwe leden of mensen die nooit de nieuwsbrief lezen: het Quodlibet is een evenement waar leden worden uitgenodigd om allerhande vragen – van filosofische aard tot vragen over het leven en andere kwesties – te stellen aan een panel van onze eigen professoren. Dit jaar zullen prof. Thomas Fossen, prof. Rozemund Uljée en prof. Rosa Runhardt hun uiterste best doen om onze nieuwsgierigheid te bevredigen. Aangezien de professoren speciaal tijd voor ons maken in hun drukke schema’s hopen wij op een hoge opkomst voor deze veelbelovende avond!