Monthly drinks
3 april, 20.00-23.00, café De Vergulde Kruik

De maandelijkse borrel staat voor de deur. Komende woensdag hopen we weer veel van onze leden een gratis drankje aan te mogen bieden en te horen hoe het iedereen de afgelopen tijd is vergaan. Tijdens de borrel wordt tevens de locatie van de eerste heuse Symposion studiereis aangekondigd! Houd onze Facebook in de gaten voor verdere informatie. We hopen jullie allemaal te zien!

ALV + Bestuursinteresse borrel
11 april, 19.30-22.00, café De Keyzer

Zoals aangegeven in een eerdere mail willen we stemmen over de (veranderingen die gedaan zijn aan de) Statuten. De stemming betreffende de Statuten vormt prioriteit nummer één voor deze vergadering. Daarnaast zullen een algemene verslaggeving en evaluatie van het jaar tot nu toe de revue passeren, plus eventuele zaken die door de aanwezige leden zelf naar voren worden gebracht tijdens de vergadering. Om de avond nog opwindender te maken houden we na afloop van de ALV ook meteen onze bestuursinteresse borrel. Het einde van dit academisch jaar is in zicht. Dit betekent dat het huidige bestuur de komende tijd fervent op zoek zal gaan naar een nieuwe, frisse groep filosofen die van ons het stokje wil overnemen. Dus, als je interesse hebt in eventuele deelname aan het Symposion bestuur ’19-’20, dan mag je deze ALV en borrel zeker niet missen!

Facultair Feest 2019
17 april, 23.00-3.00, Club-Hifi Leiden, kosten €4,-

Het Facultair Feest wordt ieder jaar georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van verschillende studieverenigingen. Dit jaar heeft onze eigen Assessor Max Dijk met veel plezier meegeholpen in de organisatie van het evenement! Bij deze willen we dan ook graag iedereen uitnodigen voor het feest. De avond zal plaatsvinden in Club-Hifi Leiden. Kaartjes kunnen gekocht worden in het Lipsius tegenover de welkomstbalie (van 1 t/m 3 april en van 15 t/m 17 april tussen 11.00-15.00 voor €4,- per kaartje). Het is geen exclusief Symposion evenement, maar we zien onze leden graag op wat beloofd een geweldige avond te worden!