Met jouw Symposion lidmaatschap bestel jij jouw boeken met fikse korting bij Athenaeum Boekhandel! Zie hieronder hoe de boekenmarkt in zijn werk gaat.

• De boekenmarkt vindt altijd plaats aan het begin van elk semester. De deadline verstrijkt op 28 januari om 23:59. Hierna kan je geen boeken meer bestellen via de vereniging.
  • Athenaeum Boekhandel geeft 10% korting op de meeste Nederlandstalige titels en wel 15% op niet-Nederlandstalige titels!
  • Leden bestellen en betalen hun boeken via Athenaeum Boekhandel.
  • De bestelde boeken worden op 4 februari van 12:00 tot 16:00  uitgegeven door Symposion in de common room in het P.J. Veth gebouw. Vergeet niet een geldig ID bij je te hebben bij de uitgifte!
  • Uiterlijk twee weken na uitgifte kunnen boeken worden geretourneerd bij Symposion, mits in nieuwstaat stort Athenaeum het aankoopbedrag terug op jouw rekening.
  • Kijk op deze site en zoek naar Symposion in het lijstje om de boeken voor volgend semester te zien!

Vergeet niet! Naast onze reguliere boekenmarkt, kunnen wij via Athenaeum de rest van het jaar ook korting aanbieden op alle niet-Nederlandstalige titels. Standaard is deze korting 10%, maar de twee weken voor en na de start van ieder semester wel 15%. Gebruik de volgende kortingscode om de korting te activeren: AMDiscount.

Neus dus vooral nog wat langer rond op hun website of ga langs in hun winkel in Amsterdam (op het Spui) of Haarlem (Roetersstraat)!

Heb je nog vragen over de boekenverkoop? Hier kun je contact met ons opnemen!