De WebCo houdt zich bezig met de website van de vereniging! Dit is het centrale punt voor nieuws over verenigingsactiviteiten, foto’s en artikelen.

In de websitecommissie zal je je primair bezighouden met het schrijven van artikelen, het maken van foto’s en houd je contact met de leden van andere commissies! Door de leden van de WebCo worden er dus met regelmaat verslagen en nieuwsberichten gepubliceerd, en zullen de activiteiten bijgehouden worden. Aangezien de website centraal staat in de communicatie naar leden toe is het belangrijk dat deze up-to-date blijft. Zo zijn de leden ten alle tijden voldoende geïnformeerd over wat er speelt binnen Symposion!

De WebCo is altijd actief op zoek naar leden die bekend zijn met websites, en willen helpen met het bewerken ervan. Heb jij interesse voor een positie binnen deze commissie? Laat het ons dan weten en dan plannen we snel een gesprekje in!