Let op: de kaarten voor het winterdiner zijn uitverkocht, je kunt je niet meer aanmelden.

Jaarlijks vindt het traditionele winterdiner plaats, dit maal op 20 februari. Iedereen is van harte welkom – zelfs niet-leden mogen aanschuiven.

Om je aan te melden voor het winterdiner zit je op de goede pagina! Lees de volgende punten goed door om je bekend te maken met hoe en wat:

• De kosten om deel te nemen aan het winterdiner zijn €12.50 per persoon.
  • Tijdens het betalen heb je de mogelijkheid om een opmerking mee te sturen: maak hier gebruik van om duidelijk te maken of dieetvoorkeuren of allergieën hebt!
  • Leden van Symposion kunnen vanaf het begin zich inschrijven voor het winterdiner; introducees kunnen zich (laten) inschrijven vanaf 27 januari. Dit zal op tijd beschikbaar komen.
  • Als je via iDeal betaalt, dan hebben we jouw betaling direct ontvangen. Kies je ervoor om het zelf over te maken, doe dat dan binnen vijf dagen via rekeningnummer NL 41 INGB 000 6858055.
  • Als je nog vragen hebt, kan je de commissie mailen.