Elk kalender jaar wordt traditioneel afgesloten met het zogenaamde Winterdiner. Dit altijd druk bezochte evenement is hét moment om gezellig met andere leden wat te eten en te drinken, en om de plannen en goede voornemens voor het volgende jaar te bespreken!

De winterdinercommissie heeft de verantwoordelijkheid om deze onvergetelijke avond te organiseren. De commissie krijgt hiervoor een budget van de vereniging. Vervolgens kunnen zij aan de slag met het huren van een locatie, het bedenken van een menu en het inkopen van sprookjesachtige versiering. Naast dat de commissie verantwoordelijk is voor de invulling van de avond, zullen zij ook de leiding hebben op de avond zelf. Zij zullen dus optreden als een waar horecateam!

Let op: deze commissie is dus alleen het eerste semester actief, en niet het hele jaar!

Heb jij interesse voor een positie binnen deze commissie? Laat het ons dan weten en dan plannen we snel een gesprekje in!

De leden van de winterdinercommissie van ‘17-’18 zijn:

Roos Heeringa
Sophie Scheurwater