activiteiten commissie

De Activiteiten Commissie werkt samen om sociale evenementen voor leden te creëren en organiseren. Wat deze evenementen bijzonder maakt is dat zo mensen samen komen onder gedeelde interesses en passies en de mogelijkheid krijgen om in nieuwe omgevingen samen te komen zonder dat het op borrel of educatief basis voortkomt.

De commissie krijgt maandelijks een vaste dag toegewezen om dit soort evenementen te organiseren.

 

Een van de belangrijkste dingen bij een fijne en constructieve sfeer binnen de commissie zijn communicatie en duidelijkheid wanneer het aankomt op zowel taken binnen de commissie als persoonlijke ideeën en behoeftes. Open communicatie vanuit de commissie leden zorgt ervoor dat de voorzitter van de commissie de integriteit, welzijn en functionaliteit van de commissie en de commissieleden kan bewaken.

 

Elk lid van de commissie krijgt een specifiek rol om overbodige/oneerlijk verdeelde taken, mentale druk en misverstand te voorkomen. Elk positie is flexibel en wordt toegewezen aan de leden na grondige discussie en persoonlijke sterktepunten. Ook worden persoonlijke wensen, beschikbaarheid en grade van toewijding in rekening gehouden. Leden zijn ten alle tijden vrij om ontevredenheid over hun positie te uiten en hebben altijd de ruimte om van positie te wisselen binnen de commissie na overleg.