Op deze pagina kun je alle informatie vinden met betrekking tot de website.

Alle leden van de websitecommissie hebben een eigen account. Leden kunnen geen account aanmaken. Verder heeft het bestuur zelf ook een algemeen account waarop ze de ingevulde formulieren bijvoorbeeld kunnen bekijken.

De website biedt de mogelijkheid om formulieren op te stellen en in te laten vullen door leden. Formulieren zijn een uitstekend middel voor bijvoorbeeld inschrijvingen voor een bepaalde activiteit. Mocht een commissie een formulier willen voor bijvoorbeeld een activiteit, dan kan er contact opgenomen worden met het bestuur of de websitecommissie. Vermeld duidelijk in het bericht waar het formulier voor bedoeld is, en wat er in het formulier moet staan. De reacties moeten verder ook doorgezonden worden naar een mail-adres. Mocht, behalve het bestuur, iemand anders de reacties willen ontvangen, moeten alle mail-adressen opgegeven worden waar de reacties ook naartoe gestuurd moeten worden.