Onze commissies

De commissies zijn een essentieel onderdeel van Symposion en de plek waar onze actieve leden helpen met het organiseren van evenementen, nieuwe idee├źn ontwikkelen en de vereniging mede draaiende houden. Leden kunnen zich aanmelden om een steentje bij te dragen aan een van deze commissies waarbij zij nieuwe vaardigheden kunnen opdoen en een erg leuke tijd tegemoet gaan.. De uitgelezen kans dus om jouw mede-studenten snel beter te leren kennen en van dienst te zijn!

Elke commissie bestaat uit leden dat een bepaald onderdeel van de vereniging zelfstandig mag regelen. Elke commissie heeft een voorzitter, secretaris en penningmeester om het overzicht te houden en het contact te onderhouden met het bestuur. Vrijwel alle commissies worden aan het begin van het studiejaar geformeerd. Het bestuur organiseert hiervoor aan het begin van het jaar een commissiemarkt waar je informatie kan verkrijgen over de verschillende commissies. Hier kan je praten met leden die zich vorig jaar hebben ingezet voor Symposion en kan je je aanmelden voor de commissie die het beste bij jou past!

Bij de meeste commissies is het geen enkel probleem als je nog niet echt bekend bent in de vereniging, of als dit jouw eerste jaar is. De meeste commissies zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd en gemotiveerd is!

Wil je meer weten?
Check onze commissiepagina's